Club Patinatge Solsonès

Festival solidari de patinatge i dansa

El passat diumenge 12 de juny al pavelló municipal de Solsona es va dur a terme el primer festival de patinatge i dansa a càrrec del Club Patinatge Solsonès i l'escola de Dansa Oliana

per Redacció, Solsona | 22 de juny de 2022 a les 13:35 |
En aquesta ocasió, era un festival solidari, per recaptar diners per l'ONG l'AMIC, on aquest
estiu destinaran els diners a un projecte on es desenvoluparà a la ciutat de YHU, al nord-est de Paraguai, concretament al barri de Santa Rita, on es construirà un "quincho"

conjuntament amb un parc infantil per als infants. Un "quincho" és un tipus de construcció pròpia de la zona, assimilable als nostres porxos, per tal de reunir-se els veïns i utilitzar-lo
com a local social. El cost d'execució és de 3.500 euros. A través del festival solidari es va recaptar part de la quantitat per fer aquest projecte possible.

 

El festival va comptar amb 60 patinadors/es i ballarines que amb els patins i les sabates de ballet, van demostrar al públic la part tècnica i artística que han après durant aquest curs davant d’un pavelló ple de gom a gom.


Tant les exhibicions de patinatge com de dansa van ser executades en diferents modalitats,
individual i en grup, vam poder gaudir de papallones, d’una festa, de lladres i policies, d’una
representació d’un camp de concentració, sota el títol Mirada Innocent dut a terme pel grup de xou del CP Solsonès, i finalment la metamorfosi, un ball amb totes les patinadores del club.

L’escola de Dansa Oliana van executar unes actuacions molt dolces, on cada ball estava relacionat amb alguna gominola.

D’altra banda, es van executar discs a nivell individual on les patinadores i ballarines van
demostrar la tècnica i les seves habilitats artístiques.

Així doncs, només ens queda felicitar a totes les patinadores i ballarines pel seu gran treball, i encoratjar-les a continuar gaudint de l'esport.

 

Participació