1 de 10
Cardona

El conseller d'Empresa i Treball visitarà demà Cardona per presentar una nova inversió al Polígon La Cort II

per Redacció, Cardona | 21 de juny de 2022 a les 21:41 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de juny de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
A les sis de la tarda, al saló de sessions de l'Ajuntament, es farà una presentació pública amb el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i el responsable de la inversió al Polígon La Cort II, el danès Allan Jan Formann

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, serà demà a la tarda a Cardona per presentar públicament una inversió al Polígon Industrial La Cort II i que el seu impacte serà cabdal en tots els àmbits de la vila. Ho anunciarà acompanyat per l'alcalde, Ferran Estruch, i els directors d'Aira Robotics, Xavi Jané, i de Frontmatec, Allan Jan Formann. 


Frontmatec, empresa danesa i propietària de l’empresa Aira Robotics (ara Aira-Frontmatec), ha aprovat una inversió de 7 milions d’euros en una primera fase per a construir una planta de 10.000 metres quadrats al polígon de la Cort II, fet que comportarà duplicar la superfície de l’actual empresa d’Aira i augmentar un 50% el número de treballadors entre el 2022 i 2025.

L'acte de presentació, que serà al saló de sessions de l'Ajuntament de Cardona a les 18:00 hores, és obert a tothom.


 
Participació