Presentació de llibre

La Biblioteca de Súria acull la presentació de la darrera novel·la de Maria Dolors Guàrdia Rúbies

"Una assassina massa jove" descriu la trama d'ambició que es genera a l'entorn de l'herència d'una milionària andorrana

per Redacció, 21 de juny de 2022 a les 18:27 |
Maria Dolors Guàrdia, durant la presentació de la seva novel·la a Súria | AjSú
La Biblioteca Pública de Súria va acollir el passat dimecres 15 de juny la presentació de la novel·la Una assassina massa jove de Maria Dolors Guàrdia Rúbies, dins de les activitats de difusió cultural que porta a terme aquest servei.

L'acte va consistir en un col·loqui amb l'autora, conduït per la bibliotecària de Súria, Maria Àngels Alsina. En el transcurs de la presentació, Maria Dolors Guàrdia va explicar diferents aspectes del procés creatiu de la novel·la, que inclou nombroses referències de personatges o situacions reals.


Una assassina massa jove descriu la trama d'ambició que es genera a l'entorn de l'herència d'una milionària andorrana.

L'autora del llibre, nascuda a Balaguer (Noguera) i solsonina d'adopció, va comentar que alguns dels temes principals de la novel·la són la situació de les dones, el feminisme i les causes de la maldat humana. La ciutat de Solsona també hi té un paper destacat, ja que "Solsona no pot faltar mai en res del que escric".


Aquesta és la segona novel·la que Maria Dolors Guàrdia Rúbies presenta a la Biblioteca Pública de Súria. El desembre de 2015 hi va presentar La vescomtessa dissortada, basada en la vida de la vescomtessa de Cardona Domna Maria Álvarez d'Haro.

 

Participació