Ocupació i empresa

El director del Servei d'Ocupació de Catalunya visita Solsona

S'ha reunit amb Judit Gisbert i Ferran Estruch, alcaldes de Solsona i Cardona

per Ramon Estany, Solsona | 11 de maig de 2022 a les 09:09 |
Aquest dimarts 10 de maig, ha tingut lloc a Solsona una reunió de treball amb la direcció general de Comerç de la Generalitat de Catalunya i la direcció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).
 

La jornada s'ha celebrat a la sala cultural del consistori solsoní, amb l'assistència dels alcaldes de Solsona i Cardona, i agents econòmics i comercials d'ambdós municipis.

En la reunió s'ha tractat l'anàlisi de la concertació territorial i altres temes sobre ocupació i comerç.

 

L'lcalde de Cardona, Ferran Estruch,  ha manifestat la “voluntat de continuar l’estratègia territorial iniciada el 2014” i ha reclamat que “el SOC continuï donant suport.”


A la trobada, acompanyats de les associacions d’empresaris i unió de botiguers de Cardona i Solsona, s’ha plantejat la necessitat de prendre mesures per garantir el relleu generacional al comerç i un major suport a les UBIC.
 

L'estada ha continuat amb una visita a l'empresa solsonina Motocard i reunió amb les responsables de l'empresa, majoritàriament dones. Aquesta empresa del sector de roba i components per a motos esponsoritza els pilots Ana Carrasco i Joan Lascorz.
 

 

Participació