Solsona

Solsona revalida el reconeixement a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local

L’alcaldessa recull un dels 150 segells Infoparticipa atorgats aquest dilluns per la UAB

per Redacció, Solsona | 10 de maig de 2022 a les 16:19 |

L’Ajuntament de Solsona ha revalidat el reconeixement a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local que atorga anualment la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) mitjançant el Segell Infoparticipa. Aquest dilluns a la tarda, l’alcaldessa, Judit Gisbert, ha recollit un dels 150 certificats concedits a administracions públiques catalanes en un acte celebrat al Rectorat de la UAB. 


En aquesta ocasió, corresponent a l’avaluació del 2021, el portal www.ajsolsona.cat ha assolit una puntuació del 94,23% després de superar 49 dels 52 indicadors analitzats pel grup de recerca ComSET (Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència) quant a la informació publicada sobre els representants polítics de l’Ajuntament, el municipi, com es gestionen els recursos col·lectius i econòmics i eines de participació ciutadana.  

El consistori solsoní ha obtingut el Segell Infoparticipa en sis edicions des del 2014. Enguany ha participat en l’actualització de continguts per renovar el certificat Marta Closa, contractada temporalment com a tècnica de transparència mitjançant el programa de Garantia Juvenil.

 

Participació