Bitlles

Èxit dels equips d'Olius a la 1a Lliga Catalana Infantil de Bitlles a Igualada

per Redacció, Olius | 10 de maig de 2022 a les 08:06 |

Els 3 equips d’Olius es van desplaçar amb les famílies per tal d’encarar aquesta darrera

jornada amb l’objectiu d’assolir els objectius previstos.

L’equip A d’Olius liderant la lliga i amb 256 punts de diferència sobre el segon classificat, La Penya del Bistec, ho tenia força bé per a no perdre aquest primer lloc, de fet han augmentat en 10 punts més aquesta diferència sobre el seu seguidor. L’equip B, tercer a la classificació i amb més de 100 punts per sota del segon, havia de controlar l’equip de La Sénia que estava 80 punts per sota. Els tiradors i tiradores de l’equip han respost molt bé, de fet han estat els guanyadors en punts d’aquesta darrera jornada i han pogut mantenir sense problemes la 3a posició i per tant podi.

 

L’equip C els components del qual son tots de primer any, s’ha mantingut en 6a posició i assolint el seu objectiu d’anar aprenent a competir en aquesta disputada 1a Lliga Catalana. En aquesta darrera jornada els 5 primers classificats entre tots els participants han estat tiradors/es d’Olius. Clàudia Muntada 150, Bernat Puigpinós 148, Oriol Riera i Cesc Prat 146 i la Carla Muntada 145.

 

Enorme satisfacció entre els jugadors, familiars, cos tècnic i directius del Club Bitlles Olius per aquest èxit dels equips infantils en aquesta primera edició de la lliga infantil organitzada per la Federació Catalana de Bitlles.

 

Participació