1 de 10
Solsona

Solsona posa fil a l'agulla a la nova comissaria de la policia local

Se n'ha encarregat la redacció del projecte constructiu per a la rehabilitació del local de la nova comissaria

Façana de la futura comissaria de Solsona
per Redacció, Solsona | 30 d'abril de 2022 a les 07:49 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Segons informa la Junta de Govern Local de Solsona, el 17 de març de 2022, la regidora delegada d'Urbanisme, Obres i Serveis municipals ha emès informe justificatiu de la necessitat de contractar el servei per a la redacció del projecte constructiu per a la rehabilitació d'un local per habilitar la nova comissaria de la Policia Local.

Es justifica la seva contractació per no disposar de personal en plantilla qualificat i amb la dedicació necessària per a l’execució dels treballs; per tant, la contractació es considera convenient per l'interès públic que representa.


El pressupost d'aquest servei és inferior a 15.000,00 € (sense IVA), i la durada prevista per a efectuar-lo és inferior a un any, sense pròrroga, el que suposa que el procediment adequat per a la seva tramitació serà el contracte menor.

L'Ajuntament ha sol·licitat oferta a 27 professionals del municipi amb capacitat d'obrar i habilitat professional per a la seva realització, dels quals vuit han presentat pressupost.


Una vegada vistes les ofertes, s'ha considerat que l'oferta econòmicament més avantatjosa és la presentada per l'arquitecta Montserrat Farràs i Viladrich, per un import de 5.700,00 € (IVA no inclòs). 
 
Participació