1 de 10
Teatre

​L'actor Roger Pera portarà a Solsona «Èxit, el musical de la meva vida»

Divendres, 6 de maig as les 9 del vespre al Teatre Comarcal de Solsona

per Redacció, Solsona | 21 d'abril de 2022 a les 06:41 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'actor i doblador Roger Pera porta la seva vida a l'escenari amb un espectacle basat en la seva autobiografia homònima. El monòleg 'Exit, el musical de la meva vida', codirigit pel seu pare, Joan Pera, arriba al Teatre Comarcal en el marc d'una nova jornada al Solsonès d'aprofundiment en temàtiques socials i comunitàries, enguany centrada en les addiccions.

A l'espectacle Èxit, el musical de la meva vida, l'actor Roger Pera descriu de forma sincera, desinhibida, col·loquial i sense renunciar a l'humor, com ha superat la travessia que va començar amb el consum de cocaïna, va seguir amb l'abús d'aquesta droga i va acabar amb l'addicció.


El monòleg, basat en el seu llibre, Èxit, on tot comença, s'amaneix amb improvisacions, la participació del públic i cançons en directe dels musicals en què Pera ha intervingut al llarg de la seva carrera. 

Aquest muntatge s'organitza en el marc d'una nova jornada anual d'aprofundiment en una temàtiques socials i comunitàries al Solsonès, impulsada pels Serveis Socials i altres entitats de la comarca. L'entrada valdrà 5 euros. Els propers dies se n'ampliarà la informació. 


TEATRE: 'Èxit, el musical de la meva vida', a càrrec de Roger Pera
06/05/2022

de 21:00 a 22:30

Teatre Comarcal (Vall Fred, 20)
 

 

Participació