1 de 10
Riner

VÍDEO La Casa Gran del Miracle mostra la pagesia lleidatana, a vista de dron

L'artista Sara Boldú ha gravat i fotografiat els camps de les Garrigues i ara ho ho mostra en una exposició a la Casa Gran del Miracle

Un camp de les Garrigues | Sara Boldú
per Redacció, El Miracle | 21 de març de 2022 a les 12:35 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Casa Gran del Santuari del Miracle acull fins al 22 març l’exposició “Els artistes van amb tractor”, de la fotògrafa Sara Boldú (@artistestractor), una originalíssima col·lecció artística d’imatges aèries fetes amb dron de paisatges de les Garrigues amb els agricultors treballant els camps. La mostra està organitzada per l’Associació de Micropobles de Catalunya. 

L'artista Sara Boldúva estar un any visitant finques de les Garrigues per gravar amb un dron les feines dels pagesos. Les imatges i vídeos realitzats formen part ara d'una exposició que porta per nom "Els artistes van amb tractor", segons ho explica a TV3.


La mostra es pot visitar a la Casa Gran del Santuari del Miracle fins al 31 de maig, i la seva creadora apunta que un dels objectius és demostrar que la pagesia també pot esdevenir art. 

Un tractor llaurant un camp Foto: Sara Boldú


 

Recol·lecció de raïm a la vinya Foto: Sara Boldú
 

Treballant una olivera Foto: Sara Boldú

 

Un pagès amb una olivera Foto: Sara Boldú

 

Un camp treballat per un tractor Foto: Sara Boldú

 

Participació