Escola Arrels

​Estudiants de FP de l’Escola Arrels visiten el Parc Científic i Tecnològic de Girona

per Redacció, Solsona | 14 de gener de 2022 a les 09:34 |
Per tancar el trimestre, el passat 15 de desembre l'alumnat i professorat dels cicles formatius d'Activitats Comercials, Sistemes microinformàtics i xarxes i Manteniment electromecànic de l’Escola Arrels van realitzar la primera sortida conjunta. Enguany van visitar el Parc Científic i Tecnològic de Girona, un espai obert a tothom que aglutina el coneixement, la recerca i la innovació desenvolupada per empreses catalanes de l’àmbit gironí.
 

L'objectiu de les visites programades per a les sortides de la formació professional és conèixer i visitar empreses diferents de les que tenim al territori relacionades amb cadascun dels plans d'estudi. En concret, en aquesta ocasió van visitar les següents empreses:

- Compoxi: una enginyeria especialitzada en el desenvolupament de productes compòsits. Ha elaborat peces per a satèl·lits, avions, automòbils de luxe, entre d'altres.

- Iqua Robotics: companyia que dissenya prototips per a robots submarins.
- Grep: un grup de recerca de la Universitat especialitzat en enginyeria de procés, producte i producció (on els van ensenyar, per exemple, maquinària diversa de mecanització i impressió 3D entre d'altres).

- Doceo: una companyia de software especialitzada en solucions documentals, mitjançant la digitalització, identificació i extracció de dades.
- Easy: un centre de recerca especialitzat a oferir solucions de programari basades en blockchain.

- Playbrand: una agència i consultoria de branding especialitzada en estratègies de màrqueting i comunicació a la xarxa.
 

Des de l’Escola Arrels, considerem aquest tipus de visites altament educatives, no solament per conèixer empreses, empresaris i nous territoris, sinó també per l'experiència vivencial que representa realitzar sortides tots plegats.

 

Arxivat a:
Societat, Escola Arrels
Participació