Govern d'Espanya

El Subdelegat del Govern a Lleida visita Solsona i Olius

José Crespin s'ha reunit amb l'alcaldessa de Solsona, Judit Gisbert, i amb l'alcalde d'Olius, Toni Márquez

per Redacció, Solsonès | 13 de gener de 2022 a les 09:08 |
Aquest dimecres, 12 de gener, el subdelegat del Govern a Lleida, José Crespin, ha realitzat una visita institucional a Solsona i Olius.
 

Foto: Subdelegació del Govern


A la capital del Solsonès, s'ha reunit a l'ajuntament amb l'alcaldessa Judit Gisbert. Han abordat projectes de l'agenda municipal i s'han centrat especialment en la millora comercial del municipi, que serà finançada íntegrament amb el Pla de Recuperació amb una aportació de més de 400.000 euros del Ministerio de Indústria, Comercio y Turismo.
 
 

Foto: Subdelegació del GovernPosteriorment, el subdelegat ha completat la jornada a la comarca del Solsonès amb la visita a l'Ajuntament d'Olius, on s'ha reunit amb l'alcalde Antoni Márquez i han abordat les problemàtiques dels municipis amb grans termes municipals i diversos nuclis per oferir serveis a la població.
 

Foto: Subdelegació del Govern


Crespín també ha aprofitat la jornada per reunir-se amb la representació socialista a la comarca, en una reunió a l'Hotel Sant Roc amb Encarna Tarifa i el portaveu socialista a l'ajuntament de Solsona, Mohamed El Mamoun Mrimou, amb els qui ha compartit idees i projectes per Solsona.

 

Participació