1 de 10
Oliana

​El Grup Taurus adquireix la filial espanyola de Nifco per 11 milions d'euros i entra en el sector de l'automoció

L'empresa té la seu a Terrassa, compta amb 167 treballadors i subministra algunes de les principals marques

Exterior del centre logístic que té Taurus Group a Oliana (Alt Urgell)
per Redacció, Oliana | 10 de gener de 2022 a les 14:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de gener de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 El Grup Taurus ha anunciat aquest dilluns l'entrada al sector de l'automoció amb l'adquisició de l'empresa Nifco Products Espanya, subsidiària del grup japonès Nifco, per un import proper als 11 milions d'euros. L'empresa, que és especialista en la industrialització i injecció de components funcionals de plàstic per al sector de l'automòbil, passarà a denominar-se Tag Automotive. La filial espanyola de Nifco compta amb 167 treballadors i amb una planta a Terrassa d'11.748 metres quadrats i subministra a fabricants com Seat, Audi, Volkswagen, Nissan, Volvo i el Grup Antolin, entre d'altres. Segons ha explicat la nova propietat en un comunicat, Tag Automotive mantindrà la seva estructura i la plantilla.

A més, el Grup Taurus té previst un pla d'inversió de cinc milions d'euros amb l'objectiu d'arribar a una facturació de 30 milions d'euros en un termini de tres anys.


La companyia ha assenyalat que l'operació forma part del pla d'innovació i reindustrialització del Grup Taurus a Europa enfocat en la indústria 4.0. "Una adquisició que suposa també per a la companyia d'Oliana un pas més en la diversificació de negocis referents que l'aportin 'know how' per seguir consolidant la seva posició a Europa", afegeix.

En el comunicat, la companyia situa entre els reptes de la nova etapa de Tag Automotive la fabricació de components per impulsar la indústria del vehicle elèctric en projectes com la plataforma de conducció elèctrica modular desenvolupada per a la gamma ID del Grup Volkswagen.

 

Participació