1 de 10
Reis 2022

La cavalcada de Cardona modifica i allarga el recorregut per evitar grans aglomeracions

La ruta que faran Ses Majestats passarà, per primera vegada, pel carrer de la Pietat i pel barri Nou

Cardona adapta el recorregut de la cavalcada de Reis | AjCardona
per NacióManresa, Cardona, Catalunya | 5 de gener de 2022 a les 07:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de gener de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La cavalcada de Reis de Cardona, impulsada per l'Ajuntament del municipi amb la col·laboració de l'Agrupament Escoltes Hug Folc i Protecció Civil, alterarà el seu recorregut habitual per tal d'adaptar-se a les mesures anti-Covid que busquen evitar grans aglomeracions. En aquest sentit, la ruta que faran Ses Majestats serà una mica més llarga del que és habitual i passarà, per primera vegada, pel carrer de la Pietat i pel barri Nou. Així mateix, s'han suprimits algunes escenes de la cavalcada com l'adoració al nen Jesús a l'església de la Coromina; la rebuda del Rei Herodes a l'Avinguda del Rastrillo o la rebuda a la parròquia de Cardona. 

La cavalcada arrencarà a les sis de la tarda des del carrer Església (a la Coromina) i seguirà per la Raval de Sant Joan, l'Avinguda del Rastrillo, el carrer Escassany, el carrer Major, el carrer Sant Miquel, el carrer de la Pietat, la carretera del Miracle (Barri Nou) i la plaça del Portalet. Acabarà a la plaça de la Fira cap a dos quarts de vuit del vespre. Un cop allà, el Melcior, el Gaspar i el Baltasar pujaran al balcó de l'Ajuntament de Cardona per adreçar-se als infants del municipi. 


La Banda de Música de Cardona, amb la col·laboració de Musicant, amenitzarà la cercavila en alguns dels trams.

 

Participació