1 de 10
Pinós

L'Orfeó Nova Solsona porta el seu concert de Nadal a Pinós

El concert, que va ser a benefici de la Marató de TV3, ja porta recaptats 107,35 euros

Sergi Palou
per Ramon Estany, Pinós | 21 de desembre de 2021 a les 10:52 |
Aquest article es va publicar originalment el 21 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest any l'ajuntament de Pinós s'ha adherit a la Marató de TV3 amb el Concert de Nadal de l'Orfeó Nova Solsona. Les entrades eren gratuïtes, prèvia reserva. Hi hi havia una urna i sobres, per si es volia fer donacions. La urna estarà a l'Ajuntament de Pinós tot el mes de desembre. De moment ja té recaptats 107,35 euros.

I així va ser que el passat diumenge 19 de desembre, els cantaires de l'Orfeó Nova Solsona van anar al Santuari de Pinós, just al centre geogràfic de Catalunya i on s'hi troba l'hostal més antic del país.


L'Ajuntament del municipi de Pinós té la seu en aquell indret, en un espai que està en procés de rehabilitació i que disposarà a dalt de tot d'un auditori.

Allà van fer el seu concert de Nadal. Un recital que l'Ajuntament va voler dedicar als seus veïns i veïnes. La cantada de nadales d'aquí i d'arreu que van interpretar els cantaires solsonins va alegrar els assistents que hi eren presents. I l'Orfeó en va sortir molt satisfet d'haver ofert una actuació molt bonica i de fer-se present a la comarca.

 

Participació