1 de 10
Grup de Teatre Lacetània

Es compleixen 40 anys de Pastorets a càrrec del Grup Lacetània Teatre

Els Pastorets de Josep Maria Folch i Torres són els pastorets que tradicionalment s’han representat a Solsona i que Lacetània Teatre porta als escenaris solsonins des de 1982.

per Redacció, Solsona | 20 de desembre de 2021 a les 12:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Fidels al text i esperit de l’autor, amb els anys han anat incorporant decorats, elements escenogràfics i cançons que ja formen part de l’imaginari col·lectiu de les festes de Nadal a Solsona.

L’any passat us presentàvem uns Pastorets “de resistència” marcats per les estrictes mesures d’aforament i de limitació del nombre d’actors. Tot i que encara no ens hem pogut desempallegar de la pandèmia, de restriccions i confinaments, les mesures d’enguany ens han fet plantejar-nos tornar a fer uns Pastorets que ens permetin recuperar tots els personatges que va imaginar Josep Maria Folch i Torres, amb l’escenografia tradicional i música en directe. Això sí, amb totes les precaucions...


Els pastorets d’aquest any, dirigits per Elis Colell i Cesc Boix, apleguen un total de 44 persones en escena, compten amb un equip tècnic de 14 persones i recuperen les cançons que s’hi cantaven tradicionalment. Uns pastorets que any rere any s’han anat construint amb la il·lusió i amb les aportacions de tots els actors, tècnics i directors que des de 1982 els han portat a escena.

DIRECCIÓ, Cesc Boix i Elis Colell

Dies de funció:
- 26 de desembre 2021

- 2 i 6 de gener de 2022

Horari: a les 18 h

Preus:
- general: 8 euros
- fins a 12 anys: 6 euros
- socis/sòcies: 6 euros

Recordeu que:
- L'ús de la mascareta és obligatori
- Poseu-vos gel hidroalcohòlic abans d'entrar a la sala
- Respecteu les distàncies de seguretat a les cues
Participació