1 de 10
Solsona FM

​Informació i literatura, principals ingredients de la programació nadalenca de Solsona FM

Com cada any per aquestes dates, l’emissora municipal prepara diversos espais especials per commemorar les festes nadalenques.

per Solsona FM, Solsona | 16 de desembre de 2021 a les 10:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El 2021 ha estat especialment intens informativament parlant al Solsonès i en recollirà els fets més destacats l’Anuari 2021, el resum informatiu de l’any. Els capítols temàtics es podran sentir en l’horari dels butlletins i de l’Informatiu entre el dia 20 i el 7 de gener de dilluns a divendres a les 13 i a les 20h. A més, el 31 de desembre i el 5 i el 7 de gener (17h) i l’1, el 2, el 6 i el 9 de gener (12h) s’emetrà l’Anuari complet. D’altra banda, l’equip d’informatius també ha preparat l’Agenda de Nadal, amb tots els actes d’aquestes dates detallats. S’emetrà també a partir de dilluns i fins al 9 de gener cada dia a les 11:45, 15:45 i 19:45 (dissabte i diumenge també a les 8:45).

Poemes i nadales


Un dels clàssics del Nadal a Solsona FM són les nadales premiades al concurs convocat pel Consell Comarcal. S’emetran amb la veu dels seus autors entre el dia 20 i el 9 de gener diàriament a 2/4 de 2 del migdia i a 2/4 de 6 de la tarda. A més, en aquesta ocasió, el Club de lectura de la gent gran recita Foix i Maragall. Una vintena de membres llegiran els poemes “Soleiada”, “Si l’altra nit jo cavalcava al ras” i “Tothom ho sap i és profecia” els dilluns 27 de desembre i 3 de gener a les 7 de la tarda.

Els programes es vesteixen de Nadal


Com no podia ser d’una altra manera, el Racó Literari, conduït per Angelina Solé, ens oferirà textos nadalencs entre el 27 i el 31 de desembre en l’horari habitual del programa, de dilluns a divendres a 2/4 de 9 del vespre. D’altra banda, les tres properes setmanes es podran escoltar contes  nadalencs de Montserrat Riu a l’espai El Rebost dels Contes. Serà de dilluns a divendres a ¾ de 3 de la tarda i a ¾ de 9 del vespre.

Podreu trobar tots aquests espais al web de Solsona FM. 

 

Participació