1 de 10
Solsona

L’Ajuntament solsoní subvenciona acadèmies i centres de salut

Hi ha temps per presentar la sol·licitud fins dimecres que ve

per Redacció, Solsona | 10 de desembre de 2021 a les 17:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Des de la regidoria de Desenvolupament Local de Solsona, s’han convocat diverses línies d’ajut adreçades a les activitats econòmiques per fer front a les restriccions derivades de la pandèmia, però en quedaven al marge els models de negoci que funcionen mitjançant el pagament de quotes periòdiques. Per això ara es convoca una subvenció adreçada específicament a acadèmies i escoles d’idiomes, centres de salut, ioga o similars i espais de coworking. El termini màxim per sol·licitar-la es tancarà dimecres que ve, dia 15.

Aquesta nova línia té l’objectiu de contribuir a compensar part de les pèrdues associades a la COVID-19 a aquells sectors que no han pogut beneficiar-se de les campanyes de vals de compra subvencionats. Cal que estiguessin oberts abans del març del 2020 i que continuïn en funcionament. Se subvencionarà el 90 per cent de la despesa que s’hagi hagut de continuar assumint malgrat les restriccions, com ara els subministraments de llum, aigua, gas, telèfon i internet, lloguers, quotes de crèdits o assegurances entre el setembre del 2020 i el 31 d’agost d’enguany. La quantitat màxima de la subvenció atorgada serà de 500 euros per establiment i l’assignació pressupostària per a aquests ajuts és de 6.000 euros.  


Les activitats interessades en aquest ajut poden sol·licitar-lo fins dimecres telemàticament a https://bit.ly/31pSeZF (dins l’apartat de “tràmits destacats” i amb el certificat digital o IDCAT mòbil). Les bases íntegres es poden consultar aquí.

 

Participació