1 de 10
Solsona

Tres carrers de Solsona estrenaran aquest Nadal nous llums ornamentals

Els carrers Sant Miquel, Llobera i Bofia, amb un cost final de 8.309,07 euros

Llums del carrer Sant Miquel | Ramon Estany
per Ramon Estany, Solsona | 2 de desembre de 2021 a les 16:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'ajuntament de Solsona, que des de l'any 2014 es el responsable del manteniment i la instal·lació dels llums de Nadal als carrers de la ciutat, va considerar la necessitat i idoneïtat d'efectuar un contracte menor de subministrament per adquirir llums ornamentals de Nadal pels carrers de la ciutat que encara no en disposaven o que les tenien obsoletes, i així poder decorar el màxim de ciutat possible.
 

Llums del carrer Llobera Foto: Ramón Estany


La lluminària existent forma part d'un conjunt amb una mateixa tipologia i, per tant, els nous llums a adquirir s'hi havien de poder integrar.
 

Llums de la Bòfia Foto: Ramón Estany


Des de Serveis Tècnics es va fer recerca i únicament es va trobar un taller amb disposició d'efectuar aquesta demanda: és l'empresa Estrella de Queralt, SL, de Navàs, que fabrica artesanalment els llums de Nadal que se li encarreguen. Es va sol·licitar pressupost a l'empresa, que el va presentar per l'import de 6.867,00 euros, sense IVA, (1.442,07 euros del 21% IVA), amb un preu final de 8.309,07 euros

La Junta de Govern Local, acordà adjudicar el contracte menor de subministrament de llums ornamentals de Nadal per als carrers Sant Miquel, Llobera i Bofia, al contractista Estrella de Queralt, SL,  per un import amb un preu final de 8.309,07 euros.
Participació