Solsona Patí Club

​El Solsona Patí Club representa a la ciutat al català de patinatge artístic

Leire Jiménez, Núria Vila i Mireia Vila a la Copa Catalana Iniciació 2021

per Ramon Estany, Solsona | 23 de novembre de 2021 a les 20:31 |
El passat 20 de novembre a Blanes (Girona) es va celebrar la Copa Catalana Iniciació 2021 amb els millors patinadors d’esport base catalans.

El Solsona Patí Club hi va ser-hi representat per Leire Jiménez i Núria Vila a Iniciació B, i per Mireia Vila a Iniciació D, totes elles acompanyades per la seva entrenadora Ester Fornell i per l’ajudant tècnic Paula García.


Totes elles varen passar uns processos selectius durant tota la temporada, cadascuna a la seva província, on les patinadores solsonines varen estar dins les millors en dues fases prèvies i les millors dins la final de la seva província. Per aquest motiu és un orgull tenir a tres patinadores dins d’aquesta competició que es fruit de la bona feina tècnica i artística que s’està portant a terme al Solsona Patí Club, sent un dels millors a nivell català.
 

Núria Vila a esquerra i Leire Jiménez a la dreta després de la competició


Al matí les tres patinadores van fer els entrenaments oficials amb molt bones sensacions. Per la tarda la primera patinadora solsonina en sortir a pista va ser Núria Vila, que ho va fer molt i molt bé aconseguint unes brillants puntuacions fent que es situés dins el podi fins els últims moments. Cal destacar que la Núria era la patinadora més jove de la seva categoria, i va demostrar la seva gran evolució aconseguint ser cinquena de Catalunya d’Iniciació B.
 

Mireia Vila després de la competició


Just després va sortir a pista la Leire Jiménez, i també ho va fer d’allò més bé, aconseguint unes boníssimes puntuacions molt pròximes a la seva amiga i companya d’equip solsonina. La Leire va finalitzar sisena de Catalunya d’Iniciació B, un fet espectacular de tenir a dues patinadores solsonines tant a prop del podi amb uns programes tant ben elaborats, destacant que totes dues eren les patinadores més joves i novelles de la seva categoria.
 

Paula García a l'esquerra, Mireia Vila al centre i Ester Fornell a la dreta


Cap al final de la tarda va ser el torn de la Mireia Vila i va sortir amb molta energia realitzant un programa brillant, destacant que aquesta patinadora era la patinadora més petita d’edat de tota la competició i això no la va enxiquir, sinó ben el contrari. Aquest fet és molt i molt destacable perquè ens depara un futur brillant per les nostres esportistes. Finalment la Mireia ha aconseguit ser vuitena de Catalunya d’Iniciació D.
 

Núria Vila a Esquerra i Leire Jiménez a la dreta abans dels entrenaments oficials


Volem agrair el suport de tothom durant la competició, pares i mares, familiars, esportistes, simpatitzants de l’entitat, col·laboradors, patinadors i tècnics d’altres clubs que ens van estar animant i valorant el nostre esforç dia rere dia,espònsors i tècnics del club, etc. perquè entre tots fem d’aquest club una gran entitat amb ganes de créixer i millorar dia rere dia.

Moltíssimes felicitats Mireia, Núria i Leire !

 

Participació