La Coma i la Pedra

​La Vall de Lord recupera la Fira de la Neu

Diumenge 21 de novembre a partir de les 11 del matí a la Piscina de La Coma

per Redacció, Vall de Lord | 20 de novembre de 2021 a les 10:42 |
Encetat el mes de novembre i a les portes de la temporada d’esquí, només ens queda esperar que les nostres muntanyes es tenyeixin de blanc i poder gaudir de l’esport per excel·lència de l’hivern.

La quarta edició d’aquest certamen esportiu es trasllada al recinte de la Piscina de la Coma, un espai amb sala coberta, servei de bar, una àmplia zona exterior multifuncional i aparcament.


Per aquesta raó, consolidem la 4a edició de la Fira de la Neu el proper 21 de novembre, en una nova ubicació, el recinte de la Piscina de la Coma. Aquest compta amb una sala coberta, servei de bar, una àmplia zona exterior multifuncional per a fer tot tipus d’activitats, circuïts d’habilitat i aparcament. Tot això, en un entorn magnífic com és la Coma i la Pedra.

Durant el matí es realitzaran diferents activitats per a nens i nenes com circuits sobre rodes, inflables i gimcanes. L’eix central serà l’exposició i venda de productes nous i la compra-venda de material de segona mà.


La jornada començarà a les 11h i acabarà a les 15h. Durant el matí es realitzaran diferents activitats per a nens i nenes (circuïts sobre rodes, inflables, gimcanes) hi haurà servei de bar, exposició i venda de nous productes i compra-venda de material de segona mà. També un servei de Photocall per fer-se fotos originals amb el material preparat.

Mercat de segona mà


Entre les 9.30 hores i les 11.00 hores hi  haurà la recepció del material. La venda es realitzarà d'11 del matí a 3 de la tarda. A les 3 d ela tarda, hi haurà mitja hora per fer la recollida del material.

L'organització no rebrà cap benefici en la compra i venda del material. Serà una compra-venda entre particulars. El preu l'estableix cada venedor. L'organització facilitarà unes targetes i cada venedor les haurà d'omplir amb nom, telèfon i preu. A partir d'aquí, cada comprador haurà de posar-se en contacte amb el venedor i arribar a un acord. 


Des de l'organització hi haurà una persona que s'encarregarà que tot flueixi.
 

 

Arxivat a:
Esports, Fira de la Neu
Participació