1 de 10
Festival TRAU

Un espectacle per al públic familiar amb Alba Mascarella i Montse Riu

Dissabte, 20 i diumenge 21 de novembre

per Redacció, Solsona | 15 de novembre de 2021 a les 07:04 |
Aquest article es va publicar originalment el 15 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Alba Mascarella i Montse Riu presenten el seu espectacle per al públic familiar 'Peripècies al cel' al Trau, Festival d'arts escèniques de tardor de Solsona.

Peripècies al cel és un espectacle de contes amb una proposta pedagògica on la curiositat porta el públic infantil al coneixement. Es tracta d'una experiència artística d'Alba Mascarella i Montse Riu en què l'expressió i l'emoció formen part del fascinant món del teatre i es canalitzen a través de la música, la paraula i la fantasia.
La història


Recuperant l’antic espai del safareig, dues dones d’època, narradores d’històries, ens presentaran les protagonistes d’aquest conte. Aquestes es convertiran en titelles per
emprendre el viatge pel cicle de la vida. En aquest recorregut, s’adonaran que el seu cor pot tenir moltes sensacions i, això les portarà a aprendre a escollir.


La màgia de les il·lustracions serà el trempolí per saltar dins d’aquest escenari, on l’amistat serà un refugi fins que s’adonin que cada una té el seu propi camí.

Espectacle infantil


Es tracta d’un contacontes infantil creat amb una proposta pedagògica on la curiositat ens portarà al coneixement. Una experiència artística on l’expressió i l’emoció formaran part del fascinant món del teatre.

Un entreteniment educatiu i cultural que estimula els infants a través del joc de la representació aportant valors i riquesa personal. Un ressò que ens expandeix a través de la música, la paraula i la fantasia.

Objectius


La destinació d’aquest viatge us convida a realitzar la proposta pedagògica de l’espectacle per complementar i inspirar a:
Expressar el descobriment progressiu de les emocions
Establir relacions afectives i segures amb les altres persones.
Construir una identitat positiva que integri l’autoconeixement i l’autoestima.

Fitxa Artística


Autora de les lletres, conte i música: Montse Riu
Il·lustracions: Yolanda Carvajal
Narració, música i cant: Alba Mascarella i Montse Riu
Direcció artística: Maite Ojer i Blasi

Se n'ofereixen dues funcions, una el dia 20 a les 18 h i una altra el dia 21 a les 12 h.

Lacetània Teatre proposa omplir els caps de setmana de novembre amb una nova edició del Festival d'arts escèniques de tardor amb la voluntat de reobrir les portes de l’activitat cultural i normalitzar l’accés del públic als teatres i de les companyies als escenaris. La programació passa per una proposta familiar, una d'adulta, una altra de musical i una de poesia i teatre. 

Les entrades es poden comprar en línia a entrades Solsonès i a taquilla a partir d'una hora abans de l'espectacle.


FESTIVAL TRAU: 'Peripècies al cel', amb Alba Mascarella i Montse Riu
20/11/2021 a 18:00 
21/11/2021 a 13:00
Durada: 40 minuts
A qui va dirigit: Infants de 2 a 8 anys
Preu: 6€ nens / 8€ adults
Tatrau Teatre (c. de Santa Llúcia, 23)
 

 

Participació