Escola Arrels

​Petits i grans celebrem la festa de l’Escola Arrels

per Escola Arrels, Solsona | 14 d'octubre de 2021 a les 08:03 |
El curs passat, a causa de les restriccions i mesures de seguretat que calia aplicar a les escoles, va caldre deixar de celebrar algunes dates destacades al calendari de la nostra escola. Per sort, aquest curs podem començar a recuperar aquest vell i enyorat costum i hem començat celebrant el 7 d’octubre, la Festa de l’Escola.
 

Les activitats van ser diverses, però presents a totes les etapes. Per exemple, a la llar d’infants, els infants de P2 van esmorzar coca i xocolata i van sortir al pati a pintar amb guixos.
 

L'alumnat de l'Escola Arrels celebra la seva festivitat cada 7 d'octubre Foto: Escola Arrels


A primària, al llarg de tota la setmana, l’alumnat va visitar els Claustres de la Catedral amb les explicacions de Mn. Besora i Meri Novas. A més, el dia de la Festa de l’Escola van esmorzar o berenar coca amb xocolata i els nens i nenes d’infantil i primària van realitzar diferents tallers, jocs i activitats a dins i fora de l’escola.
 

Pel que fa a secundària, l’alumnat d’ESO va fer una caminada fins al parc de la Font de la Mina, on van poder esmorzar i participar al concurs de fotografia. Les categories del concurs van ser natura, foto de grup i selfie individual i, a última hora del matí, cada classe va decidir quines eren les tres millors que presentaven al concurs. Durant les properes setmanes, estigueu atents a l’Instagram de l’escola i podreu participar en la tria de guanyadors.
 

Per últim, els joves de cicles formatius i batxillerat van poder passar una bona estona a l’aire lliure a les instal·lacions de l’escola practicant activitats esportives com futbol i voleibol.


Com veieu, encara cal adequar les festes a les mesures que ens ha imposat aquesta pandèmia, però estem contents d’anar recuperant a poc a poc aquestes jornades més lúdiques que esdevenen bonics records per a tots el que creixem a l’Escola Arrels.

 

Participació