CF Solsona

L'entrenador del CF Solsona Víctor Vera plega per discrepàncies amb el president

Vera és el primer entrenador que dimiteix aquesta temporada a Primera Catalana

per Redacció, Solsona | 13 d'octubre de 2021 a les 10:52 |
(Arxiu CF Solsona) Víctor Vera en la presentació del CF Solsona | CF Solsona
Després de dues jornades a Primera Catalana, la banqueta del Solsona serà la primera en què es produeixi un canvi d'entrenador. Víctor Vera va presentar aquest diumenge la seva dimissió a la Junta Directiva "per discrepàncies" amb el president. 

"Hem tingut discrepàncies sobre la convocatòria que vam fer aquest cap de setmana a Tàrrega. Tant si haguéssim guanyat com si haguéssim perdut, creiem que aquesta manera de treballar no és la que ens agrada a nosaltres com a entrenadors. Ahir va ser per la convocatòria però ja sabem com funciona. Demà pot ser per l'alineació, un altre pels canvis...no volem entrar en aquest joc", exposa en declaracions a Gol.Cat el tècnic  que va agafar les regnes de l'equip aquest mateix estiu. 


En les dues jornades disputades, el Solsona ha sumat un empat a casa davant la Rapitenca (1-1) i una derrota per la mínima a Tàrrega (2-1).  Abans d'arrencar el cap de setmana, Vera i el seu cos tècnic ja havien pres la decisió de plegar i tancar etapa al grup 3 de Primera Catalana.

 

Participació