Biblioteca Carles Morató

Arriba a Solsona una mostra per conscienciar sobre els riscos de l'abús de drogues

"Tu tens la clau", del 04 al 29 d'octubre al saló de les Homilies d'Organyà (Biblioteca Carles Morató)

per Redacció, Solsona | 3 d'octubre de 2021 a les 07:24 |
Es podrà visitar al saló de les Homilies d'Organyà de la Biblioteca Carles Morató
Arriba a la biblioteca solsonina una mostra itinerant de l'ONG Projecte Home per conscienciar els més joves i el conjunt de la població sobre els riscos de l'abús de drogues.

Fer reflexionar els joves sobre qüestions com les emocions, els valors o la comunicació, que poden incidir en l'abús de drogues sense parlar explícitament d'aquestes substàncies. És la finalitat de "Tu tens la clau", una exposició itinerant de l'ONG Projecte Home que arriba a Solsona coordinadament amb la Central de Biblioteques de Lleida. Es podrà visitar al saló de les Homilies d'Organyà de la Biblioteca Carles Morató a partir del dillluns 4 d'octubre i fins al dia 29 en l'horari de l'equipament.


Aquesta mostra, sorgida de la necessitat de treballar en la prevenció del consum d'alcohol i altres drogues, especialment entre els adolescents i joves, centra l'atenció en aspectes fonamentals per construir una vida saludable i lliure de conductes de risc. El format de la instal·lació es vasa en cinc portes que cal explorar per aprofundir en l'autoconeixement i que conviden a reflexionar.

Tot i que se centra en els joves i les seves famílies, "Tu tens la clau" també vol arribar al públic general per abordar conductes de risc invisibilitzades per l'acceptació social.


Aquesta exposició és una activitat de prevenció i sensibilització que complementa els programes de tractament de les addicions que Projecte Home duu a terme a la demarcació de Lleida des dels centres que té ubicats a Tremp i Balaguer. Des d'aquetes seus, l'entitat atén més de 80 persones l'any i els seus familiars.  
 

 

Participació