Solsona

​Comiat de David Rodríguez i Xavier Torres en el primer Ple presidit per la nova alcaldessa de Solsona

L’exregidora republicana Isabel Roca i César Garcia, de Junts, ocuparan les vacants

per Redacció, Solsona | 2 d'octubre de 2021 a les 07:02 |
L’alcaldessa, Judit Gisbert, va obsequiar Rodríguez i Torres amb la rèplica de la medalla de regidor i una placa que en recorda el període en què han format part de la Corporació
“Tant si ets regidor com alcalde, es tracta de fer el mateix, que és treballar per a la ciutat”. Així va acomiadar-se David Rodríguez de la Corporació municipal de Solsona en el seu darrer Ple –el primer presidit per Judit Gisbert–, en què es formalitzava la seva renúncia al càrrec de regidor, condició que mantenia després de deixar l’Alcaldia el 15 de setembre. Va coincidir amb el comiat també del regidor de Junts per Solsona Xavier Torres, a l’Ajuntament des del 2016.

L’exalcalde va ser breu en la seva intervenció, en tant que ja va estendre’s el dia 15. De totes maneres, va voler posar en relleu l’experiència de regidor durant la seva primera etapa, entre el 2007 i el gener del 2010, que assegura que va gaudir molt.

Xavier Torres va aprofitar la sessió d’ahir per traslladar el seu agraïment a la ciutat i a la resta de regidors d’aquest mandat i l’anterior, i en especial dels companys d’equip. “Com a solsoní de soca-rel, és un honor haver pogut servir la ciutat”, va destacar. “He intentat treballar amb honestedat, disciplina i rigor, sempre pensant en el bé comú”. Dedicat professionalment a l’assessoria fiscal, Torres va assegurar que ha procurat aportar el seu saber i coneixements adquirits al llarg de la seva experiència laboral a la gestió de la ciutat en la mesura que li ha estat possible. En el terreny més personal, va recordar l’àmplia vinculació de la seva família amb l’Ajuntament de Solsona, especialment del seu pare, Miquel Torres Garriga, que va ser-ne secretari entre el 1943 i el 1968.

L’alcaldessa, Judit Gisbert, va obsequiar Rodríguez i Torres amb la rèplica de la medalla de regidor i una placa que en recorda el període en què han format part de la Corporació, com és habitual en els plens de comiat als regidors sortints. L’exregidora republicana Isabel Roca, a l’Ajuntament entre el 2011 i el 2019, i César García, de la llista de Junts, prendran possessió del càrrec aquesta tardor, quan n’arribin les credencials.

 

Participació