Biblioteca Comarcal

El Botó Màgic es presenta a Solsona amb una sessió de contacontes

S’han compilat una sèrie de contes teatralitzats per un grup de persones amb discapacitat intel·lectual

per Redacció, Solsona | 19 de setembre de 2021 a les 16:32 |
(Foto de la Fundació Aspasim)
La Biblioteca Carles Morató de Solsona acull dimecres la presentació d’un llibre de caire social amb una sessió de contacontes adreçada a les famílies amb infants fins a 8 anys. Es tracta d’El Botó Màgic, un recull de contes teatralitzats per una companyia que duu el mateix nom i que és integrada per persones amb discapacitat intel·lectual.

El Botó Màgic, il·lustrat per Núria Pardinilla i editat per Edicions Salòria, és la primera publicació d’aquesta companyia de la Fundació Aspasim i té l’objectiu de divulgar la seva tasca. Mitjançant contes populars i cançons, El Botó Màgic normalitza la inclusió de les persones amb discapacitat i les mostra actives i capaces de fer somriure els infants.


Des del 2016, aquest grup ha representat centenars d’actuacions davant de 15.000 persones en escoles, biblioteques i centres cívics d’arreu de Catalunya. També ha fet xerrades a cicles formatius per treballar la inclusió i l’acompanyament a la discapacitat des d’una experiència pràctica.

La presentació de Solsona es farà dimecres, dia 22, a dos quarts de sis de la tarda al saló de les Homilies d’Organyà i s’hi explicarà un dels contes del llibre, “Que ve el llop!”. És una activitat organitzada per l’Editorial Salòria, la Fundació Aspasim i la Biblioteca Carles Morató.


 Acte: Presentació del llibre El Botó Màgic amb una sessió de contacontes
Dia: dimecres 22 de setembre

Hora: 17.30 h
Lloc: saló de les Homilies d’Organyà de la Biblioteca Carles Morató
Públic: famílies amb infants de 0 a 8 anys

 

Participació