Pi de Sant Just

​Tallers de contes amb valors a les piscines del Pi

El passat 12 d’agost, a les Piscines del Pi, es van dur a terme dos tallers de coeducació de contes amb valors conduïts per l’artista Alba Mascarella

per Redacció, Olius | 23 d'agost de 2021 a les 21:17 |
Els tallers forment part del projecte “Igualtat i Diversitat 2021” de l’Ajuntament d’Olius, amb subvenció de la Diputació de Lleida i amb la col·laboració de Gesport.


Enguany, el fil conductor de les piscines és “Un viatge a través dels contes”. Aquest viatge ens ha transportat des del món del terror fins al més fantàstic, des d’un món misteriós fins al més màgic... Així doncs, la setmana passada, coincidint amb la setmana dels herois i les heroïnes, aquests tallers buscaven tractar les temàtiques de diversitat de gènere, sexual i familiar a través d’un viatge a través de dos contes: “En Ceba i en Pebre” i “Visca les Ungles de Colors”! 


L’explicació d’aquests dos contes ha anat de la mà d’un acompanyament educatiu que ha permès a petits i grans reflexionar sobre temàtiques que la nostra societat acostuma a amagar i que el seu treball és primordial. 

Així doncs, no podem oblidar que els contes són una gran eina d’aprenentatge que ens permet educar en valors. S’escriuen per adormir els petits, però també, per despertar els adults!

 

Participació