La revista DESCOBRIR mostra la Ruta de les mentides per Pinell

per Redacció, 30 d'abril de 2012 a les 22:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 d'abril de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Portada de la revista DESCOBRIR d'aquest mes
 
La revista Descobrir en el núm. 168. corresponent al mes de Maig de 2012 dedica un dels reportatges de les rutes de primavera a una ruta singular pel Solsonès, la ruta de les mentides per Pinell del Solsonès.
És un dels indrets més recòndits del sud de la comarca. Tanmateix, per a l'excursionista curiós hi ha senyalitzat un itinerari que permet descobrir patrimoni històric i natural de diverses èpoques. El reportatge l'han realitzat els solsonins Noemí Vilaseca (text), i Marc Trilla (fotografia).
La Ruta de les mentides ens convida a fer un viatge en el temps partint de l'església de Sant Miquel de Pinell. Aquest recorregut manlleva el nom d'un seient de pedra que sobresurt de la façana principal del temple i que els veins coneixen com a banc de les mentides per que era el lloc acostumat on els feligresos feien les seves converses en sortir de missa.

 

Participació