1 de 10
Gent Gran

Un total de 56 persones han participat al mes d’activitats per a la gent gran de Solsona

El setembre l’Ajuntament repartirà la programació del curs 2021-2022

Torneig de bitlles
per Redacció, Solsona | 2 d'agost de 2021 a les 15:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 d'agost de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una desena de persones de mitjana han participat durant el juliol a cadascuna de les activitats del programa per a la gent gran de Solsona “L’estiu més gran”. La participació ha estat modesta, amb un total de 56 persones, però “la gent que hi ha pres part ha valorat la iniciativa molt positivament”, expliquen des dels Serveis Socials.
 

Aiguagim


Dijous es va tancar la programació que ha substituït la Setmana de la Gent Gran de Solsona i que ha consistit a espaiar al llarg d’un mes una quinzena de propostes culturals, divulgatives, lúdiques i físiques. Els participants s’han mostrat satisfets de la diversitat d’activitats, entre tallers de botànica, una xerrada sobre alimentació, una visita a l’orgue de la catedral, una tarda de música, un torneig de bitlles, aiguagim i ioga i un recital de poemes. Únicament va haver de suspendre’s una passejada guiada a la ribera dissabte passat per la baixa assistència a causa de les previsions de mal temps.

Tarda de música“L’estiu més gran” ha estat una iniciativa de la regidoria d’Afers Socials, els Serveis Socials i el Consell de la Gent Gran de Solsona. Des de les mateixes àrees s’està treballant per tancar el programa d’activitats del curs 2021-2022, que el setembre es repartirà des de l’OAC municipal juntament amb el programa de la Festa Major i que s’enviarà al domicili de la ciutadania que enguany fa 65 anys.

Taller de botànica


 

 

Participació