incendis

Activat de nou el nivell 2 del Pla Alfa al Solsonès per risc d'incendi forestal

Per les altes temperatures també es demana evitar sortir a l'exterior durant les hores de més calor i hidratar-se sovint

per A.M, Solsonès | 22 de juliol de 2021 a les 15:38 |
Voluntaris de l'ADF de Sant Cugat a Collserola. | Sergi Baixas
La Generalitat de Catalunya ha activat la fase 2 del Pla Alfa al Solsonès davant l’elevat risc d’incendi forestal, per aquest dijous 22 de juliol. A més a més, per les altes temperatures que s'assoliran, des de Protecció Civil també es demana evitar sortir a l'exterior durant les hores de més calor i hidratar-se sovint. 
 

Protecció Civil ha fet una crida a la col·laboració i el compromís de la ciutadania per evitar situacions de risc a l'entorn forestal, especialment evitar llençar qualsevol burilla des dels vehicles, com va passar fa gairebé una setmana al Cap de Creus on l'incendi va cremar més de 400 hectàrees. 

  Protecció Civil demana reforçar la prevenció i evitar situacions de risc, i trucar al 112 en cas de veure una columna de fum. Les associacions de voluntaris de Protecció Civil, a més, fan rondes preventives a urbanitzacions i parcs naturals per extremar la vigilància.

 

Participació