Centre Sanitari del Solsonès

Desestimada la demanda del personal del Centre Sanitari contra l'ens comarcal

La sentència absol al Centre Sanitari i Consell Comarcal de fer front a les reclamacions

per Redacció, Solsona | 20 de juliol de 2021 a les 15:51 |
(Arxiu) Manifestació dels treballadors del Centre Sanitari del Solsonès | Gemma Aleman
La magistrada del Jutjat Social núm. 2 de Lleida ha resolt desestimar la demanda  interposada per una part dels treballadors i treballadores del Centre Sanitari contra  l’entitat i el Consell Comarcal i absoldre a les dues entitats de les pretensions sobre  drets i quantitats que havien interposat 48 treballadors i treballadores de l’ens.

La sentència ha arribat després que el 21 d’abril passat es celebrés la vista del judici,  que es va ajornar un mes a petició de la mateixa magistrada per tal que les dues parts  miressin d’arribar a un acord que semblava proper. Malgrat això, l’acord no va ser  possible tot i que des de la direcció del Centre es va fer un esforç en millorar la darrera  proposta que es va oferir al comitè d’empresa. 


La sentència es pot recórrer a la Sala Social del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya


El president per delegació del Consell Comarcal i del Centre Sanitari, Ramon Costa, ha  manifestat que “la sentència confirma que les actuacions que s’han portat a terme  s’han fet de manera correcta, dins de la legalitat i vetllant per l’estabilitat  pressupostària de l’entitat”. A la vegada, informa que manté la voluntat de diàleg per  mirar d’arribar a acords beneficiosos per ambdues parts, com ha estat sempre, i que  en breu es posaran en contacte amb la representació del personal del Centre per  reprendre les converses, ja de cara al setembre, amb el nou comitè d’empresa que  sortirà de les eleccions que han de celebrar-se després de l’estiu.


 

 

Participació