Solsona dóna la nota

Twocats pel Gospel omple d'emocions la Plaça del Camp

La formació ha estrenat alguns temes nous preparats durant el confinament

per Ramon Estany, Solsona | 18 de juliol de 2021 a les 08:02 |
Amb motiu del 40è Cicle de Concerts d'Estiu i després que la pandèmia n'impedís l'actuació l'any passat, el cor de música gospel barceloní ha actuat a Solsona aquest dissabte 17 de juliol.

Foto: Ramon Estany


La 19a entrega de la programació musical Solsona dona nota, que incorpora l'habitual Cicle de concerts d'estiu, ha portat a la ciutat Twocats pel Gospel, una proposta gratuïta de música gospel en la qual hi pren part, entre d'altres, la solsonina Clara Padró. Nascuda a Barcelona l'any 2000, la formació ha cantat clàssics del gospel i també alguns temes de nou repertori que ha preparat durant el confinament.

Foto: Ramon Estany


Amb més d'un centenar d'espectacles a la motxilla, Twocats pel Gospel s'autodefineix com un grup d'esperit jove i d'incansable recerca musical i espiritual. Des dels inicis que el seu propòsit ha estat i és el de transmetre com els fa sentir el gènere del gospel. El seu repertori inclou clàssics, i, alhora, temes adaptats provinents d'altres corrents de gospel i modalitats més actuals com el R&B o el soul. 

Foto: Ramon Estany


El 40è Cicle de concerts d'estiu és organitzat per l'Orfeó Nova Solsona i la regidoria de Cultura dins la programació Solsona dona la nota. Hi col·laboren la Diputació de Lleida i la Generalitat de Catalunya. 

Foto: Ramon Estany

Foto: Ramon Estany

 

Participació