Successos

Mor el cadell de gos rescatat d'un contenidor soterrat a Solsona

El gosset només ha sobreviscut 24 hores malgrat les cures de la família que l'ha acollit

per Ramon Estany, Solsona | 17 de juliol de 2021 a les 08:18 |
Trist desenllaç per al petit cadell de gos que va ser rescatat dijous al migdia d'un contenidor de deixalles de Solsona.

Foto: ADAS


Tot i haver-li trobat una llar d'acollida amb una gossa mare, el ca estava tant debilitat que no ha pogut refer-se i s'ha mort aquest divendres a la tarda. Així ho ha fet saber a través de les xarxes socials la família (@maxibalcedaoficial) que l'havia acollit, que ha recordat que l'animalet "no havia tingut una bona vida, però sí una mort digna", i han aprofitat per donar les gràcies a tothom que els ha ajudat i donat suport, en especial a la protectora de Solsona, els bombers, la policia local i l'ajuntament de Solsona, per la seva actuació, i és que aquest cas ha despertat un enrenou en la societat solsonina que s'ha reflectit sobretot a les xarxes socials, amb lamentacions per aquest fet, i dures crítiques a l'autor o autors d'aquest abandonament.


Similar agraïment, s'ha expressat també des de l'Associació en Defensa dels Animals de Solsona, que han manifestat que almenys no ha mort dins un contenidor de deixalles sinó envoltat de l'afecte i la cura d'una família.
 

 

Participació