Porta a Porta

Explicaran el funcionament de la recollida porta a porta a Solsona

Es programen vuit sessions presencials entre el 27 i el 29 de juliol i dues de telemàtiques el dia 30 adreçades a la ciutadania i els sectors econòmics

per Ramon Estany, Solsona | 16 de juliol de 2021 a les 21:47 |
Amb motiu de la implantació del nou sistema de recollida de residus porta a porta (PaP) a Solsona a partir de l'octubre, la regidoria de Medi Ambient programa deu sessions informatives i participatives l'última setmana de juliol adreçades a la població en general i als diferents sectors econòmics. 

El porta a porta ha de permetre retirar tots els contenidors de la via pública i recuperar deixalles que ara van a parar a l'abocador. Aquest canvi respon a l'objectiu de continuar millorant la gestió dels residus davant l'emergència climàtica i ambiental i avançar en l'equitat social. Per aconseguir-ho, és clau la col·laboració del conjunt de la ciutadania i les activitats econòmiques per adaptar el nou sistema a les particularitats de Solsona. 


Es programen vuit de presencials els dies 27, 28 i 29 de juliol i dues de telemàtiques el 30 de juliol. Per participar-hi, cal inscriure-s'hi prèviament per correu electrònic a residus@ajsolsona.cat, o bé per telèfon al 973480050.

Aquí es detallen els dies i horaris de les sessions programades.

[scribd]

   Infografies Convos Info PaP 16jul2021 by naciodigital on Scribd

 

[/scribd]

 

Participació