Escola Arrels

​Arrels acomiada el curs amb els joves de l’ESO

per Redacció, Solsona | 30 de juny de 2021 a les 20:38 |
Les últimes setmanes de curs han estat especials per a tots els grups d’ESO de l’Escola Arrels. Després d’un curs amb moltes restriccions i mesures de seguretat, hem pogut finalitzar-lo amb algunes sortides i projectes a l’aire lliure.

Els nois i noies que van començar l’ESO aquest curs han tancat l’any amb una sortida al Tibidabo i un projecte anomenat “Passejant pel Solsonès”, en el qual han conegut més la nostra comarca i les plantes de l’entorn.

Pel que fa a l’alumnat de segon, han treballat en un projecte sobre la Solsona actual i la d’abans. A partir d’activitats com una visita guiada pel casc antic, una sortida al Castellvell, un joc de pistes, una visita a l’arxiu i una xerrada amb l’alcalde, han pogut conèixer més a fons la nostra ciutat i la seva història. A més, el 9 i 10 de juny van fer una sortida a PortAventura i una visita al Miracle per tal d’assistir a un assaig de la Jove Capella Reial, contemplar el retaule barroc i visitar les vinyes.

El grup de joves de 3r d’ESO també han celebrat el final de curs amb una sortida a PortAventura i l’última setmana han treballat en un projecte anomenat “Odèn i Solsona, un entorn per descobrir”, que els ha permès visitar el Zoo del Pirineu, conèixer el Salí de Cambrils i compartir una caminada per la zona de Sant Bartomeu amb la cooperativa Sàmara Natura per tal de conèixer les plantes remeieres del territori.

Per últim, l’alumnat que finalitza l’escolarització obligatòria aquest curs han hagut d’acceptar que no era possible viatjar a París aquest any, però han aprofitat l’oportunitat per passar un parell de dies a Tarragona visitant la ciutat romana i desconnectant a PortAventura. Finalment, van tancar el curs amb un projecte sobre el turisme al Solsonès, en el qual van comptar amb la col·laboració de Solsona Experience, l’Hotel Gran Sol, el Club d’Esquí la Bòfia, Tirantmilles i el Consell Comarcal.

Tanquem amb aquestes activitats un curs atípic amb tot l’alumnat d’ESO, esperem que tots gaudeixin del merescut descans que ens brinda l’estiu i desitgem que el curs vinent puguem recuperar l’enyorada normalitat a les escoles.

 

Participació