Escola Arrels I

​El projecte «Emociona’t i creix» d’Arrels I ha estat reconegut com a Projecte d’Innovació Pedagògica

per Redacció, Solsona | 14 de juny de 2021 a les 15:13 |
El Departament d’Educació promou, reconeix i certifica els projectes d'innovació pedagògica impulsats des dels centres educatius per millorar la qualitat dels serveis que ofereixen contribuint a la millora del sistema educatiu.

El curs 2014-2015 va començar a caminar "EMOCIONA’T I CREIX", un dels projectes essencials de la nostra escola. Un projecte que comença en els primers anys de vida del nostre alumnat i es desenvolupa al llarg de totes les etapes educatives amb la complicitat necessària entre escola i família.

Les emocions, i per tant, les estratègies emocionals es poden ensenyar i aprendre, és per aquest motiu i per l’interès en l’educació emocional que ens motiva a tirar endavant aquest projecte transversal. Una bona gestió emocional d’un mateix i de convivència amb els altres esdevé una manera de viure integrada al creixement del nostre alumnat.
Aquest curs estem d’enhorabona. El nostre projecte d’educació emocional ha rebut aquest reconeixement, reafirmant la importància d’aquest treball a l’escola.

 

Participació