Lleida

​Jornades obertes d'iniciació al Rugbi Subaquàtic

A Girona i Lleida el 12 i 19 de juny

per Redacció , Lleida, 9 de juny de 2021 a les 10:40 |
FECDAS anima a participar, a tots els interessats en aquesta disciplina, en les jornades obertes i gratuïtes d'iniciació i formació de Rugbi Subaquàtic que tindran lloc durant el mes de juny a Girona i Lleida, no us ho perdeu!!

El Departament de Rugbi Subaquàtic de la Federació, amb la col·laboració especial del Club BCN Rugbi Subaquàtic, ha organitzat unes jornades de portes obertes i convida a tots els interessats a participar-hi. Les jornades s’han organitzat per tal de donar a conèixer aquesta disciplina i donar visibilitat a els clubs locals com a impulsors de la mateixa.


Les Jornades ofereixen una oportunitat fantàstica d’endinsar-se d’una forma divertida en el món del Rugbi Subaquàtic. Aquestes jornades signifiquen un precedent important en la tasca de difusió d’un esport minoritari, que persones de qualsevol edat o condició física poden practicar. S’espera poder organitzar una tercera jornada a la província de Tarragona ben aviat.

S’ha establert una edat mínima de 10 anys per als participants, caldria portar l’equip bàsic subaquàtic (tub, màscara i aletes) però en cas de no tenir-ne els clubs amfitrions poden oferir-ne d’adequats. Això si, sobre tot, el que cal són moltes ganes d’aprendre i gaudir de l’únic esport verdaderament tridimensional!!


Per assistir, només cal posar-se en contacte amb el club local de cada jornada:

Dissabte 12 de juny – Girona

Lloc: Piscina La Corxera – Sant Feliu de Guíxols
Horari: de 13.00 a 15.30 hrs aproximadament
Club local i contacte per inscripcions: cocodrilscostabrava@gmail.com – 609033824 (Alan)

Dissabte 19 de juny – Lleida
Lloc: Piscina Club INEF – Lleida
Horari: de 11.30 a 15.00 hrs
Club local i contacte per inscripcions: info@artquatic.cat – 617030234 (Quim)

Agraïm a La Corxera i el Club INEF Lleida per l’espai per realitzar les jornades, al Club BCN Rugbi Subaquàtic com a precursors d’aquesta disciplina a Catalunya per la formació i als clubs locals Cocodrils Costa Brava i Udive Artquàtic per impulsar el RugbiSub en els seus territoris.

 

Arxivat a:
Esports, subaquàtic, rugby
Participació