El Consell Comarcal entregà llibres del seu arxiu bibliogràfic a les escoles de secundària

El Consell lliurà els llibres seleccionats a les cinc escoles de la comarca

per Redacció, 25 d'abril de 2012 a les 15:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 d'abril de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell lliurà els llibres seleccionats a les cinc escoles de la comarca Foto: Consell Comarcal

El Consell Comarcal del Solsonès reuní el passat dijous 19 d’abril a totes les escoles de secundària de la comarca del Solsonès per tal de lliurar els llibres de l’Arxiu del Consell Comarcal del Solsonès escollits per cada centre educatiu.
 
El vicepresident segon del Consell Comarcal, Josep Maria Casafont i la Consellera Comarcal, M. Àngels Taribó entregaren els llibres als centres de secundària del Solsonès. Del CES Sant Llorenç assistiren Mercè Mases i Marta Garcia, de l’Escola Arrels II, Lali Rius, de l’IES Francesc Ribalta, Teresa Pijuan, de l’Escola Agrària assistí Carme Solà i de l’UEC l’Afrau assistí Jordi Corbera. 
El Consell Comarcal del Solsonès ha iniciat enguany aquesta pràctica de lliurament de llibres a les escoles de secundària, en una data pròxima a la diada de Sant Jordi per commemorar un dia tan especial per a Catalunya, per què creu que poden ser de gran servei per a les escoles de la comarca pel seu valor educatiu.

 

Participació