Casal La Fura

El Casal La Fura celebra el 15è aniversari amb un vermut musical a càrrec de Sergi Estella

La Fura celebra el 12 de juny 15 anys de vida amb un vermut musical protagonitzat pel multinstrumentista rubienc Sergi Estella. Les entrades es poden adquirir al web de Turisme Solsonès.

per Redacció , Solsona, 8 de juny de 2021 a les 09:13 |
(Arxiu) Sergi Estella, en una actuació al pub Sputnik de Solsona | Ramon Estany
Enguany, el Casal Popular La Fura bufa fort les espelmes. Sobre el pastís, hi figuren 15 espelmes que indiquen que La Fura ha crescut i s'ha fet gran. Per celebrar-ho, el col·lectiu solsoní proposa un vermut musical amenitzat pel cantautor Sergi Estella el proper 12 de juny al migdia. Davant el casal, a la plaça de Sant Pere, Estella posarà música a una efemèride col·lectiva. Les entrades es poden comprar a la plataforma d'entrades de Turisme Solsonès per un preu de tres euros. 

Els orígens de la Fura es remunten a l'any 2006. El cert és que ja queda enrere aquella trobada de persones compromeses procedents de diverses entitats locals que el mateix 2006 van començar a esmerçar-se per trobar un local on dur-hi a terme activitats i, al mateix temps, oferir-lo a tots els col·lectius de la ciutat i la comarca. Un dels propòsits principals era fer del local un espai autogestionat i independent que promogués la cultura popular i un oci alternatiu, així com plantejar alternatives reals a les tendències socials actuals des del punt de vista local per tal de contribuir a la transformació d'una societat més lliure i justa. Transcorregudes gairebé dues dècades, la Fura vol celebrar l'efemèride amb el mateix esperit que el del principi.


Aquest serà el primer d’una sèrie d’actes s’aniran fent al llarg de l’any.
En Sergi Estella és la màxima expressió de la filosofia punk del DIY (Do it Yourself, fes-t'ho tu mateix).
La base és que tot objecte és susceptible de convertir-se en una guitarra, sigui una escombra, un calaix, unes llaunes de cervesa o un escalfador de llit. A partir d'aquí ell mateix es fabrica les seves pròpies guitarres amb que interpreta el seu repertori, tant de cançons pròpies com de versions de clàssics del blues
i del rock. I no acaba aquí, ell mateix es fa la bateria amb els peus, a l'estil One man band. Humor salvatge, ferralla i temperi.

VERMUT MUSICAL: 15è aniversari del Casal La Fura amb Sergi Estella

12/06/2021
de 12:30 a 13:30

Davant el Casal Popular La Fura (plaça de Sant Pere, 7)
 

 

Participació