Bitlles

El Club Bitlles Olius recull els trofeus per la classificació de la lliga 2019-2020

per Redacció , 8 de juny de 2021 a les 07:06 |
Migue Ferrer, Koen Balcaen i Toni Toni Marquez, representant a Olius en aquest acte d'entrega de trofeus ls equips de la Lliga Catalana
Aquest diumenge 6 de juny, Igualada ha acollit el Campionat de Catalunya de Clubs. Els 6 millors de la primera divisió enfrontats per aconseguir el títol 2020-21. Olius no ha estat present en aquesta ocasió però si que hi ha assistit per acompanyar els companys i companyes bitllaires de tots els clubs amb els que té una molt bona relació. També per a recollir els trofeus de les classificacions a les lligues. 2ons a la de l’any 2019-20 i tercers de l'equip B a la tercera divisió. 

Toni Márquez CB Olius recollint el guardó de la lliga 2019-20 per la segona posició del seu grup. Autoritats: Abel Sensarrich (Vicepresident de la FCBB), Marc Castells (Alcalde d'Igualada) Koen Balcaen (Delegat de la FCBB per Lleida) Salvador Gil (President CB Igualada) i Patricia Illa (Regidora d'Esports de l'Ajuntament d'Igualada)

 

Olius B, primera participació a la Lliga Catalana en aquest format d'enguany. Tercera posició del seu grup i amb unes bones mitjanes que els han fet guanyar-se el 3er lloc.

 

Participació