Biblioteca Carles Morató

La Biblioteca Carles Morató celebra el sisè aniversari amb un aplaudit recital de poesia

El públic, que ha omplert la Plaça Ramon Llumà, ha gaudit amb l'espectacle de la rapsoda Alba Mascarella

per Redacció, Solsona | 5 de juny de 2021 a les 07:47 |
La Biblioteca Carles Morató ha celebrat aquest divendres 4 de juny el seu sisè aniversari amb un espectacle gratuït dissenyat i produït per la rapsoda Alba Mascarella. 

 Ja són sis els anys transcorreguts des de la seva obertura i l'equipament ha volgut celebrar l'efemèride amb una cita literària molt especial. Emmarcat en la programació del Corpus d'enguany, Alba Mascarella fa seva la veu de poetesses contemporànies catalanes i d'arreu amb l'espectacle La boca descosida. Un recorregut per la poesia i la prosa poètica

d’escriptores catalanes, però també d’arreu del món, del segle XX i XXI. L’espectacle permet, d’una manera viscuda i íntima, conèixer una breu història de les autores i apropar-se a la seva obra a través d’una lectura interpretada. Alhora, mostrar un reconeixement a la literatura escrita per dones, i així, incentivar-ne la seva lectura.

Foto: Ramon Estany


Ha estat un recital poètic íntim i evocador on la rapsoda berguedana ha apropat part de l'univers poètic femení al poble, tot convertint la paraula en un reconeixement de moltes autores invisibilitzades al llarg de la història. 


L'acte, que se suma a l'agenda cultural prevista per a la celebració del Corpus d'aquest any, era organitzat per la regidoria de Cultura a través de la Biblioteca Carles Morató. 

 

 

 

Participació