Escola Arrels

​Graduacions i comiats a Arrels II

per Redacció, Solsona | 3 de juny de 2021 a les 17:51 |
2n-Batxillerat
Amb el bon temps arriba l’època de comiats i graduacions a l’escola, aquest curs amb un format diferent i aforament limitat per tal de garantir actes segurs per als assistents. Tot i això, graduats en un cicle formatiu de grau mitjà o de grau superior, en batxillerat o en ESO alguns joves deixen l’Escola Arrels ben aviat i ens n’hem volgut acomiadar.

En primer lloc, el divendres 30 d’abril, es va celebrar a la Sala Polivalent la graduació de tot l’alumnat que el juny passat va acabar una de les etapes educatives, però no havien pogut celebrar-ho a causa de la pandèmia. Van ser tres actes breus que van permetre el tancament d’una etapa i alguns retrobaments que havien quedat pendents.


Un mes més tard, el divendres 28 de maig, hem pogut assistir als actes de comiat de tot l’alumnat que aquest juny obté la graduació a Arrels II.

4tESO-socials


La vetllada va començar a quarts de 5 de la tarda amb el comiat dels nois i noies que acaben l’escolarització obligatòria a la nostra escola. Famílies, docents i alumnat es van trobar en un breu acte en el qual ens va rebre la directora del centre, Mireia Massana, es van projectar unes imatges recollides al llarg del seu pas per l’escola, l’AMPA va dirigir-los unes paraules de comiat, els tutors Francesc Azorín, Ramon Montraveta i Jordi Segura van fer l’entrega de les orles als protagonistes, que van dirigir unes paraules a tots els assistents, i abans del tancament de l’acte el Lluís Canes va regalar-los una actuació musical especial, l’emotiva cançó que ha esdevingut la banda sonora dels canvis d’etapa a la nostra escola.

4tESO-professionals

 

4tESO-científics


A continuació, a quarts de 7, va arribar el torn de l’alumnat de batxillerat. Vint-i-cinc nois i noies aquest curs han graduat a l’escola i van poder celebrar aquest comiat amb un acte emotiu acompanyats de les seves famílies i alguns dels professors que els han acompanyat al llarg de la secundària. En aquest acte, amb una estructura semblant a l’anterior, l’alumnat va rebre l’orla i un petit record de la mà de la cap d’estudis de batxillerat, Olga Cortés, i la tutora de 2n, Anna Gilibets..

CF-activitats-comercials

CF-activitats-físicoesportives

CF-administració-i-finances

CF-manteniment

CF-sistemes


Per últim, a quarts de 8 del vespre, l’alumnat de cicles formatius va anar omplint la Sala Polivalent per celebrar la seva graduació. Concretament, s’hi van aplegar els estudiants dels cicles formatius d’Activitats Comercials, Manteniment electromecànic i processos industrials, Sistemes microinformàtics i xarxes, Conducció d’activitats físicoesportives en el medi natural i el d’Administració i finances. L’acte va comptar amb la presència de na Pilar Jané, directora de recursos humans de l’empresa d’Oliana Taurus Group, que va actuar com a “padrina” de la promoció. La figura del “padrí” de la promoció és una persona reconeguda d’àmbit local que ofereix a l’alumnat una breu xerrada amb recomanacions diverses i lliura els diplomes.


Esperem que tots guardeu un bon record del vostre pas per l’escola i us desitgem molta sort en el futur que s’obre davant vostre. L’Escola Arrels serà sempre casa vostra.


_

 

Participació