Associació Fènix

L'Associació Fènix recapta 145 euros en el concert solidari de la Fira

Actuació musical de Tom Savage per l’associació Fènix

per Redacció, Solsona | 31 de maig de 2021 a les 20:18 |

Diumenge dia 30 de maig i dins la programació de la Fira de Sant Isidre, ha tingut lloc el
concert de Tom Savage, destinant la recaptació a l’associació Fènix. El concert celebrat a la plaça major de Solsona, ha reunit un nombrós públic que ha omplert les terrasses dels bars pròxims, on s’ha escoltat una barreja de soul i blues en una actuació de Tom Savage a la guitarra, acompanyat per un trombó de bares, en una combinació musical fantàstica.


L’organització de la Fira de Sant Isidre ha posat a disposició de Fènix un concert a taquilla inversa en l’espai «L’hora del vermut.... a les terrasses» amb l’encert d’una actuació que des de la primera peça ha connectat amb el públic.
 

L’actuació ha permès una recaptació de 145 euros, destinats als serveis, que Fènix ofereix gratuïtament i que malgrat la covid ha pogut mantenir actius durant el confinament.
Des de l’Associació volem agrair el suport i la col·laboració de les institucions, voluntaris/es, públic assistent al concert i de totes les persones que ens donen suport, fent realitat la cita:

«La solidaritat es una drecera en el camí de la justícia. Aprendre a compartir el que es te i el que cada persona és, suposa una forma revolucionària que pot canviar els fonaments d’una societat basada en l’ànim de lucre»

 

Participació