Escola Arrels

Els Mossos difonen el curtmetratge «Share» a 4t d’ESO

per Redacció, Solsona | 21 de maig de 2021 a les 09:12 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La policia catalana, a través de l’encarregada de relacions amb la comunitat, la Susanna, ens ha fet palès el risc de compartir imatges o vídeos de contingut íntim i de publicar-les a les xarxes.

La sessió ha començat amb la projecció de “Share”, un curtmetratge protagonitzat per joves estudiants d’un institut que pretén conscienciar els joves sobre els perills i les conseqüències que pot comportar la difusió no consentida d’imatges íntimes d’una persona a través de les xarxes socials. En el curt un dels personatges incita a gravar i compartir les relacions afectivosexuals amb noies i fer-ne ostentació entre la colla de nois.

A continuació, hi ha hagut un taller que ha generat contingut legal, però també posicionament ètic i moral per part de tots els participants. Durant l’activitat s’ha incidit en la protecció civil del dret a l’honor, a la intimitat personal i a la pròpia imatge. S’han tractat temes d’interès per als joves, atès que l’ús de les xarxes és quotidià i desorbitat i cal conèixer-ne els riscos.

 

 

Participació