Òmnium Solsonès

Òmnium Solsonès porta a Solsona Quim Torra per presentar el llibre «Les hores greus»

Òmnium Solsonès convida aquest dissabte a Solsona el president Quim Torra per descobrir els detalls del seu llibre cuinat des de la pandèmia

per Redacció , Solsona, 3 de maig de 2021 a les 19:34 |
Escrit enmig de la pandèmia i en ple confinament a la Casa dels Canonges, Quim Torra presenta a Solsona Les hores greus. Dietari de Canonges (Símbol Editors, 2021), una publicació del president que relata el període de lluita personal i col·lectiu contra la Covid-19. L'acte, que s'iniciarà al punt de les 12 h el dissabte 8 de maig a la plaça de l'U d'octubre, tindrà la presència de l'excap de govern català i serà conduït per la solsonina Maria Corominas, periodista i doctora en Ciències de la Comunicació.  

La publicació del 131è president de la Generalitat copsa un testimoni honest i desenganyat d'un intel·lectual sobre un país abocat al desastre i a la desesperació. No és estrany que se'n desencadenin petites històries que retraten amb tota lucidesa una sèrie de misèries polítiques, flaques humanes del poder i també els heroismes quotidians de molta gent que van aflorar durant els dies greus. Així, Torra escriu des de la veu d'un home que es troba sol amb el destí d'un país una crònica ben bé al natural de la seva accidentada presidència. 


Coorganitzat entre Òmnium Solsonès i Símbol Editors, la cita literària té la col·laboració de l'Ajuntament de Solsona. 

PRESENTACIÓ DE LLIBRE: 'Les hores greus. Dietari de Canonges', de Quim Torra 

08/05/2021
de 12:00 a 13:00

Plaça de l'U d'octubre

 

 

Participació