Centre Excursionista del Solsonès

​La Passos de Gegant obre les inscripcions a la sisena edició

Entre les tres curses ja hi ha una cinquantena d'inscrits

per Ramon Estany , Solsona, 3 de maig de 2021 a les 19:10 |
La 6a edició de Passos de Gegant és un esdeveniment esportiu de trailrunning que uneix diferents municipis de la comarca del Solsonès. La cursa, que tindrà lloc el diumenge 30 de maig de 2021, arrenca al portal del Castell, travessant pel carrer del Castell, artèria principal de Solsona, passant per diferents castells de la comarca i culminant al mateix lloc d’arrancada. Un recorregut que, sense dubte, es caracteritza per la seva riquesa paisatgística, històrica i cultural. Els corredors tindran el privilegi de córrer per corriols, pistes forestals i trialeres, envoltats de la vegetació característica d’aquesta regió: boscos frondosos de pinassa i pi blanc.

La cursa tindrà lloc el proper 30 de maig. Hi ha les modalitats de mitja marató, els 10 quilòmetres i el quilòmetre vertical infantil fins al Castellvell. Les inscripcions a aquesta cursa solidària per muntanya es poden cursar a través del web passosdegegant.cat.


La cursa infantil KV Castellvell 
La sortida serà al Passeig Pare Claret de Solsona a les 9:15 h i consistirà en un “Kilòmetre Vertical” que culminarà al Castellvell. El recorregut és de 1,4 Km amb 140m de desnivell positiu.

Edat de 6 a 14 anys.
Preu inscripcions: 5 € (inclou samarreta tècnica). Gratuït pels socis del Centre Excursionista del Solsonès (per tal de formalitzar la inscripció gratuïta poseu-vos en contacte amb el Centre Excursionista del Solsonès)


La mitja marató
Arrencarà al portal del Castell de Solsona a les 9 del matí, travessant pel mateix carrer del Castell, artèria principal del municipi, passant per diferents castells de la comarca, com el Castell de Lladurs i el Castellvell de Solsona, per  acabar culminant al mateix lloc d’arrancada. Un recorregut que, sense dubte, es caracteritza per la seva riquesa paisatgística, històrica i cultural.

Majors de 16 anys.
L’hora màxima d’arribada és a les 14h.
Preu inscripcions: (inclou bossa del corredor i samarreta tècnica): 15 €
Nota: El cost de l’assegurança per als no federats és de 3 €.
Recollida del dorsal: diumenge 30 de maig (de 7:45 a  8:30 a la Plaça del Camp)
Temps màxim per fer tot el recorregut: 5h. Temps màxim de pas pel Control 2 (Castell de Lladurs) 2h 30 min.

La cursa de 10 Km
Arrencarà al portal del Castell de Solsona a les 9:30 h, travessant pel mateix carrer del Castell, artèria principal del municipi, per  acabar culminant al mateix lloc d’arrancada. Un recorregut que, sense dubte, es caracteritza per la seva riquesa paisatgística, històrica i cultural.
Majors de 14 anys.
Preu inscripcions: (inclou bossa del corredor i samarreta tècnica): 10 €
Nota: El cost de l’assegurança per als no federats és de 3 €.
Recollida del dorsal: diumenge 30 de maig (de 8:30 a 9:00 h a la Plaça del Camp)
Temps màxim per fer el recorregut: 2h

Premis:
Els tres primers classificats de la categoria absoluta masculina i femenina rebran un lot de productes de la terra.
El primer classificat de la categoria ABSOLUTA masculina i femenina rebrà una inscripció gratuïta per a la pròxima edició de la cursa Passos de Gegant.
Serveis:
A causa del COVID-19 no hi haurà servei de vestidors ni de guarda-roba.
Punts d’avituallament:
Només aigua. Cursa en autosuficiència per raons de seguretat.

Passos de Gegant és un esdeveniment esportiu solidari, els beneficis del qual es destinen a una causa social. Cada any la cursa col·labora amb una entitat local amb un projecte social que beneficia a la població de Solsona i rodalies.

 

 

Participació