UBIC

​Fira’t amb la UBIC repartirà 700 euros en vals de compra

per Redacció , Solsona, 3 de maig de 2021 a les 10:27 |

La principal campanya d’UBIC Solsona per la Fira de Sant Isidre és Fira’t amb la UBIC. Sortegem vals de compra entre els clients dels establiments associats, perquè es puguin firar durant aquesta Fira de Sant Isidre (dissabte 15 i diumenge 16 de maig). La campanya comença aquest dilluns 3 de maig, i acaba el dimecres 12 de maig (a les 13h). Els clients heu de guardar el tiquet de compra i anotar-hi les dades de contacte al darrera (nom, cognoms i telèfon).


Aquests tiquets de compra els heu de dipositar a la bústia de la UBIC que hi ha a l’entrada de l’Ajuntament de Solsona. Sortejarem 5 vals de compra de 100€ i 4 vals de compra de 50€.
L’entrega tindrà lloc el divendres 14 de maig. Podeu consultar les bases completes a

www.solsonacomercial.com

A més, col·laborem amb 100€ en vals de compra amb els premis del Zoom fotogràfic de la Fira de Sant Isidre, i amb 150€ amb els premis de les escoles de l’Associació d’Empresaris Per Al Solsonès. I durant els dos dies podreu gaudir de les botigues al carrer.


Hi col·labora: Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Solsona i Consell Comarcal del Solsonès. Som una entitat adherida a l’Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya.

 

Participació