Bike-trial

Pau Ribera conquereix el tercer lloc al Campionat de Catalunya de Trial

Aquest dissabte 1 de maig, a Torredembarra

per Ramon Estany , 3 de maig de 2021 a les 07:47 |
El Bike Park Costa Daurada de Torredembarra fou l'escenari aquest passat dissabte 1 de maig dels Campionats de Catalunya de Trial 2021, una cita que va aplegar a la ciutat tarragonina més de 100 pilots de trial catalans, i alguns també de fora del territori català.

Les competicions, disputades després de l'hora de dinar, transcorrien en 5 zones de diferents dificultats a les que calia donar 2 voltes. Tubs, troncs, pedres, rodets de fusta...eren alguns dels obstacles que haurien de sortejar els outsiders a endur-se els maillots de campions catalans a casa.

 

Foto: Cedida


Les competicions van iniciar-se amb les categories Open i infantils, que tenien unes zones adaptades a la dificultat, i on els més menuts posaven de manifest el gran treball que s'està fent a les diferents escoles de trial del país. Tot i la seva 7a posició scratx darrera esportistes d'altres territoris d'arreu de l'estat, el pilot de Sant Llorenç de Morunys de la UC Vic Pau Ribera Mendiola aconseguia el tercer lloc català en categoria infantil masculina.

 

 

Participació