Sant Jordi

Claudia Rodelas i Manuela Rodríguez van signar llibres aquest Sant Jordi

per Ramon Estany , Solsona, 29 d'abril de 2021 a les 09:11 |
La Claudia Rodelas i la Manuela Rodríguez, al punt de signatures de llibres al Portalet | Ramon Estany
Dues solsonines van presentar llibre aquest Sant Jordi. Es tracta de Manuela Rodríguez Valério amb "Refugio de Letras" i Claudia Rodelas amb "Esto es solo el comienzo".

Les dues joves escriptores van voler coincidir aquesta diada al cafè "El Portalet" des d'on promocionaren els seus llibres alhora que signaven exemplars. Rodelas també va aprofitar per vendre unes fundes i punts de llibre personalitzats.

 

"Refugio de Letras" és una novel·la romàntica amb misteri, tocs d'humor i també una trama. Una vella biblioteca, una bústia oblidada i un antic amor prohibit donaran pas a un nou amor intens i inesperat que canviarà les vides dels protagonistes per sempre.


Aquesta és la cinquena novel·la de la Manuela i es podrà comprar únicament a la web de Cherry publishing i Amazon però també es pot demanar a la cafeteria El Portalet 

 

Clàudia Rodelas ens presenta "Esto es solo el comienzo" una novel·la romàntica ambientada a Irlanda, concretament a Dublín i que l'autora reconeix que està inspirada en la seva pròpia experiència a Irlanda.

Una novel·la ambientada en tots els pubs que ha vist, tots els carrers que ha caminat i en tota la gent que volia conèixer durant els tres anys que va viure a Irlanda. 

Aquest llibre es troba a la llibreria Pellicer, a Cal Verdaguer i el cafè Portalet.

 

Participació