Sant Jordi

L'escriptor i metge solsoní Toni Fernández estrena una novel·la d'espionatge polític

per Ramon Estany, Solsona | 26 d'abril de 2021 a les 11:19 |
El Toni Fernández amb el seu llibre a la parada de Sant Jordi de Solsona | Ramon Estany
El metge i escriptor solsoní Toni Fernández (Solsona, 1964) ha estrenat aquest Sant Jordi un nou llibre, una novel·la "bonsai", com li agrada definir, després d'haver publicat "El senyor del Miracle".

Amb el títol de "Tattoo 21", Fernández ens ofereix una novel·la curta però atractiva, sobre espionatge polític en temps de COVID. Hi trobem uns protagonistes, que des del bell mig del Raval de Barcelona, aconsegueixen entrar el moll de l'os del país més poderós del món i sortir-ne sense ser descoberts.

La reflexió és que ni el país més poderós del món es pot lliurar de l'espionatge polític. La història parteix del dilema de les eleccions americanes si van ser trucades o no, en un món on hi domina la xarxa global, i amb l'escenari entremig de la COVID, que no és la protagonista, però hi és molt present.
Fernández ha triat el barri del Raval de Barcelona, per què és un tros de món emblemàtic al mig de Barcelona. En el llibre, també descobrirem que hi ha un petit toc solsoní.


Amb un plantejament de redacció nou per a Fernández, l'obra reflecteix el món que ha sortit de la COVID, amb una història que podria estar passant ara mateix.

El llibre es pot trobar a la llibreria JOBIS de Solsona i la botiga de RiuVerd, també es poden demanar exemplars al telèfon 622 48 98 17 (Mònica) i a la web http://doctortoni.cat/

L'autor
Antoni Fernández Solà (Solsona, 1964) és metge, especialista en medicina interna i expert en malalties de la síndrome de sensibilitat central.
En la seva faceta d'escriptor, té obres publicades com Els contes d'en Guagüiguau, el topògraf de Napoleó i Pandèmia H5N1, a més de diverses publicacions mèdiques. 

Muntanyenc i corredor. Ha estat al cim de l'Atlas (Tubkal), dels Alps (Montblanc) i de metge a l'expedició solsonina al Muztagata.
Amant de la història i de les històries de casa nostra i del nostre món.

 

Participació